top of page

Interieurstylist advies

Ethisch en esthetisch verantwoord design staat bij mij voorop in elk advies dat ik geef. Door vintage design en duurzaam nieuw design samen te brengen ontstaat er een kwalitatief, tijdloos, eerlijk en uniek ontwerp. 

Een goed interieur is een ode aan vakmanschap, ik adviseer je hier graag in.

Prijzen
Om een beeld te krijgen van de gemiddelde prijzen staan hieronder een aantal prijsvoorbeelden weergegeven van verschillende projecten. 
Goedkoopste keuze
De laagste prijs betaal je wanneer je kiest voor enkel een kleuradvies over een of meerdere ruimtes in je huis. Je interieurstylist geeft kleuradvies over verf, behang, gordijnen en eventueel accessoires. In dit geval na het gesprek, u krigt lijst met producten.  In dit geval zijn de interieurstylist kosten gemiddeld € 80 per ruimte. 
Als u heeft interieur al klaar en wilt u kleine veranderingen, prijs ir bespreekbaar.
Wilt u hulp bij inkopen alles? Dat kan. Wordt € 80 per uur berekend.
Middenweg
De meest gekozen optie is een compact advies over een ruimte in huis. Je interieurstylist geeft interieuradvies over de kleuren en indeling van het meubilair, vaak op basis van een 2D plattegrond. Dit advies kost gemiddeld tussen de € 250 en € 500 per ruimte.
Meest uitgebreide keuze
Je interieurstylist biedt de meeste luxe door het geven van een uitgebreid interieurplan, inclusief een aankoopadvies. Interieurstylisten geven dan een artikelenlijst, inclusief verkoopadressen, aan je mee met de juiste meubels en woonaccessoires om jouw woning tot een mooi geheel te maken. De interieurstylist kosten liggen hierbij gemiddeld tussen de € 1.500 en € 2.500. 
Ik kom In Zwolle en omgeving 20 km gratis. Verder wordt extra € 0.30 per km berekend.

IMG_7113.jpg

Boek een afspraak

bottom of page